Kapcsolat

Bognár László asztalos mester
9436 Fertőszéplak, Szent István u. 28. 
Tel./Fax: (06) 99-370-777 
Mobil: (06-70) 329-31-58 
E-mail: nedabutor@gmail.com

 
 
 

Szolgáltatások

Vevőinknek az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk:

Helyszíni felmérés: Ennek során segítséget nyújtunk az elkészítendő bútor pontos méreteinek meghatározásában, és a helyiség, a lakás hangulatához illő bútorstílus kiválasztásában. A helyszíni felmérés során Önnel kényelmesen, a saját otthonában egyeztetjük elképzeléseit, az Ön által megválasztott időpontban.

Néda Bútorstúdió látványterv készítésLátványterv készítése: Számítógépes látványtervező programmal készítjük el az Ön által elképzelt konyhabútort. A 3 dimenziós kép segítséget nyújt a döntésben, akár a bútor elrendezéséről, akár a stílusáról, akár a konyhagépek elhelyezéséről van szó. Szükség esetén több változatot is készítünk. A látványterv készítés árát megrendelés esetén jóváírjuk Önnek!

Árajánlat készítése: Miután a kívánt termék minden részletét megbeszéltük, elkészült a helyszíni felmérés, és egy végleges látványterv, ekkor kerül sor a pontos árajánlatra. Ezt mindig írásban adjuk ki, feltüntetve rajta a szállítási és fizetési feltételeket. Amennyiben ajánlatunk elnyeri tetszését, 50 %-os előleg befizetésével megrendelheti bútorát. Amennyiben az ár az elképzeltnél magasabb, javaslatot teszünk a költségek csökkentésére (pl. más vasalatok, más fiókrendszerek alkalmazása)

Néda Bútrostúdió helyszínre szállítás - szerelésHelyszínre szállítás - helyszíni szerelés: Az elkészült bútort egy előzetesen egyeztetett időpontban szállítjuk a helyszínre. A helyszíni szerelés során minden elemet, és a konyhagépeket is a helyükre tesszük, a mosogatótálcát, csaptelepet is elhelyezzük. A gépekhez kapcsolódó garancia miatt a gáz- és elektromos üzemű készülékek bekötését azonban csak szakember végezheti!! Amikor a helyszíni szerelés befejeződött, ekkor kerül sor a vételár második részletének kifizetésére.

Fizetési feltételek: Önnek lehetősége van akár készpénzzel, akár átutalással rendezni kifizetéseit.